Misiunea noastră

SuperProf este o platformă de democratizare a educației, creată de experți în învățare, care facilitează contactul liber între learners (cei care vor să învețe) și profesioniști dintr-o varietate de domenii.

Siguranță

Înveți în siguranță, așa cum îți dorești, fie în confortul casei tale, online sau în parc. Toți experții superprof sunt profesioniști cu rezultate și competențe verificabile.

fără vârstă

Învățarea nu cunoaște limite de vârstă și oricine poate învăța orice, atâta vreme cât există un scop clar și perseverență. Echipa de super-educatori este aici pentru tine 

Mobilitate inteligentă

Fie că lucrezi de acasă sau ești în vârful muntelui, poți găsi aici parteneri pentru învățare și performanță, aproape instant. Superprof intermediază flexibilitatea și calitatea învățării, înainte de toate

Educație de top

Lucrăm cu talente de vârf care au capacitatea de a influența pozitiv viitorul celor care își doresc progres personal și profesional, chiar acum

eliberăm educația

Echipa noastră de SuperProfesioniști Te dotează cu Învățare Liberă

Dă-ți o șansă nouă, găsește-ți aici SuperMentorul 

  • Cauți un expert în domeniul tău sau într-un domeniu complet nou
  • Iei legătura direct cu un/o SUPERPROF
  • Începi călătoria cunoașterii așa cum îți dorești, când îți dorești
rescriem istoria

Învățământul 
este bazat pe un Model Organizațional Conceput
acum 4 milenii

Prima școală formală, consemnată oficial în istoria omenirii, a fost înființată în Egiptul Antic, în perioada 2061-2010 (BC) sub coordonarea Faraonului Mentuhotep II.  Scopul școlii era educarea familiilor influente și elitelor: mergeau la școală doar copiii familiilor regale, scribilor, preoților și comercianților.
În aceeași perioadă istorică au fost construite și piramidele.

Secolul vitezei

iluminismul și primele
3 Revoluții Industriale

Începând cu secolul 19, dezvoltarea științelor și industriilor stimulează cererea de forță de muncă specializată și interesul oamenilor pentru educație. Organizația Națiunilor Unite semnează în 1948 Convenția drepturilor omului, care legitimează dreptul fundamental la educație și extinde accesul nediscriminatoriu la învățământ.
Standardizarea instruirii devine o rampă sigură de evoluție a statutului economic și poziției în societate a persoanelor.

Revoluția cunoașterii

Super-deceniul deTransformare

Super-computerele și tehnologiile digitale au un impact uriaș asupra felului în care oamenii comunică, lucrează și învață astăzi. Globalizarea, mobilitatea și dinamica economică îi inspiră pe oameni să devină tot mai creativi, inventând domenii noi, care cer la rândul lor flexibilitate în formarea abilităților și metode educaționale noi.
Ultimul deceniu este unic în istoria omenirii pentru reinventarea educației, a libertății de a învăța și re-învăța independent și pentru democratizarea accesului la cunoaștere,  oricând, oriunde și oricum. Acesta este și drumul nostru. 

rezervă acum o lecție

devii cine vrei 

înveți & câștigi